INDLEDNING
Pengegaven.dk er en betalingsløsning som udbydes i Danmark af Moneythree IVS. Du kan købe en Pengegave på vores hjemmeside, www.pengegaven.dk. Siden er både optimeret til større skærme og til mobiltelefoner.

AFTALENS PARTER

Når du tilmelder dig/anvender www.pengegaven.dk indgår du en aftale med Moneythree IVS, Faksegade 16, 3. tv, 2100 København Ø. CVR.NR. 37444210. Selskabet er godkendt af Finanstilsynet. Kontakt e-mailadresse er: info@pengegaven.dk

BESTILLING

Ved køb af en Pengegave har du følgende muligheder:

  • Print Selv Pengegave
  • Digital Pengegave
  • Værdikode

Køb kan foretages via vores hjemmeside som kan tilgås fra samtlige devices og computere. Ved oprettelse af din personlige profil på www.pengegaven.dk vil du blive bedt om at indtaste oplysninger om navn og mailadresse. Første gang du foretager et køb af en Pengegave vil du blive bedt om at verificere dig med Nemid.

Ved indgået aftale vil vi opbevare ordreoplysningerne. Ordreoplysningerne vil være mulige, at se ved at logge ind på din personlige profil eller på den ordrebekræftelse som sendes til din e-mailadresse. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordrebekræftelsen pr. e-mail, så send en e-mail til info@pengegaven.dk.

Aftaler på websitet kan indgås på dansk. Alle priser på websitet er i danske kroner og angives inklusiv moms, afgifter, told m.m.

REGISTRERING

Oprettelse/registrering på www.pengegaven.dk kræves gyldigt Nemid. Første gang du foretager køb af en Pengegave eller indløser en Pengegaven vil du blive bedt om at verificere dig med Nemid. Af sikkerhedsmæssige årsager vil på www.pengegaven.dk kunne opleve, at skulle genbekræfte din registrering efter en ikke fastsat periode. Det gøres for at sikre, at www.pengegaven.dk ikke anvendes til ulovlige aktiviteter.

BETALING

Betaling hos Pengegaven.dk foretages gennem E-Pay, Nets og Mobilepay. Al kommunikation er krypteret og certificeret af E-Pay. Er du i tvivl, så se listen over certificerede forretninger.

Ved køb på www.pengegaven.dk kan betale med følgende betalingsmidler VISA/Dankort og Mobilepay.

Anvendes betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Ved misbrug har du nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en Internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på kr. 1200, når dit dankort misbruges ved brug af pinkode.

De data, som du oplyser i forbindelse med et køb, der er betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken pengegaven.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for pengegaven trækkes på kortet med det samme, når købet er godkendt og indsættes på en clearings konto indtil modtager af gaven udløser denne. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det, som du har godkendt ved købet. Pengegaven afventer dog at sende beløbet til modtager, indtil pengene er modtaget fra køber. Vi ønsker ikke at drive bank.

LEVERINGSBETINGELSER

Leveringen af Pengegaven varierer alt efter, hvilken løsning der vælges

Ved en elektronisk Pengegave sker leveringen via e-mail eller sms. Her vil modtager på valgte tidspunkt modtage en sms/e-mail med et link til Pengegaven.

Ved en værdikode (har eget kort) sker leveringen med det samme, da dit køb udløser en værdikode, som du skal notere. Modtager kan indløse værdikoden via www.pengegaven.dk.

Ved print selv sker leveringen med det samme, da købet udløser en værdikode, som automatisk bliver noteret på den print selv Pengegave som du opretter. Modtager skal indløse kortet via www.pengegaven.dk og benytte værdikoden.

Hvis modtageroplysninger på ordren ikke er korrekte, påtager Moneythree IVS (www.pengegaven.dk) sig ikke ansvar for problemer med indløsning og eventuel manglende modtagelse af Pengegaven som følge af dette. Der påhviler køber, et ansvar for at oplysninger omkring modtager er korrekte.

LEVERINGSGEBYR

En Pengegave koster 14,95 kr. uanset, hvilken løsning du vælger.

FORTRYDELSESRET

Fortryder du købet af din pengegave, skal du indenfor 14 dage kontakte vores kundeservice på info@pengengaven.dk og meddele at du ønsker at fortryde din ordre.

Husk at opgive oplysninger, der gør det muligt for os at identificere dig: navn, adresse og telefonnummer. Hvis du har gemt ordrebekræftelsen, må du også gerne fremsende en kopi af denne.

Når du har bedt om en annullering af en Pengegave til info@pengegaven.dk, krediterer vi det betalte beløb og indsætter pengene på din konto senest 14 dage efter modtagelsen.

I det øjeblik din ordre annulleres, frigiver pengegaven.dk automatisk reservationer på dit betalingskort. Har du anvendt et debitkort, såsom Visa Electron eller Mastercard Debet, kan din bank holde beløbet i op til 30 dage. De fleste banker kan frigive reservationer tidligere.  (Ovenstående kort modtages pt. ikke på www.pengegaven.dk). Det er kun dankort der modtages.

Bemærk! Det er kun køber af pengegave, der kan få penge retur. Og det er naturligvis kun muligt at få refunderet ordren, såfremt denne ikke allerede er indløst.

GYLDIGHED

Ved køb af en Pengegave på www.pengegaven.dk er gyldighedsperioden 24 måneder fra købstidspunktet. Angivne modtager af Pengegaven vil flere gange i perioden blive mindet om Pengegaven, hvis den ikke er blevet indløst. Det vil ske via e-mails eller SMS som sendes til den angivne modtagermail/det angivne mobilnummer.

REKLAMATION

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået inden for 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Hvis varen er behæftet med en mangel, er kunden berettiget til at kræve omlevering. Det vil sige, at man kan kræve en ny vare fremsendt som erstatning for den, der reklameres over. Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget, samt at omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for Pengegaven.dk. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig.

Når du ønsker at reklamere over en Pengegave, skal det indsendes til os på vores adresse:

www.pengegaven.dk v/ MoneyThree IVS

Faksegade 16, 3. tv.

2100 København Ø

Danmark

E-mail adresse: info@pengegaven.dk

Når du returnerer en Pengegave, bedes du inkludere dit navn og din adresse eller et ordrenummer.

KLAGEMULIGHEDER

Hvis du er utilfreds med din pengegave, er du velkommen til at henvende dig til os på vores e-mail adresse info@pengegaven.dk

Du er dog berettiget til at indgive en klage direkte til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk eller via mail: cfk@kfst.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse info@pengegaven.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak for din tilmelding! Der skete en fejl. prøv igen senere.