Vi gør pengegaver personlige.

Med få klik kan du give en gave, der med sikkerhed vækker glæde hos modtageren. Du slipper for bøvlet med at hæve kontanter - og modtageren får pengene direkte ind på sin konto.

Nemmere kan det ikke blive.

Ofte stillede spørgsmål

Pengegaven.dk er en nuancering af den kontante gave. Vi har gjort det mere moderne, nemmere og mere sikkert både for giver og modtager af en pengegave. Du kan lave en personlig hilsen til modtagen enten i form af dit eget kort, et kort du designer via hjemmesiden eller du kan sende en videohilsen.

Pengegaven.dk er en ny og mere personlig måde at give en kontant gave på.

Først vælges hvordan gaven skal gives. Skal det være en digital pengegave (via sms eller mail), en print selv pengegave (fysisk pengegave) eller en pengegavekode som du kan påføre, hvis du har dit eget kort.

Herefter vælges beløb på din pengegave samt om der skal være et kort eller en videohilsen med. Du følger blot de simple trin på hjemmesiden. Beløbet bliver hævet på din konto og indsat hos Pengegaven.dk indtil modtager vælger at indløse sin pengegave via den unikke pengegavekode som du har givet.

Bemærk Pengegaven er gyldig i 2 år.

Ja, det er sikkert. Pengegaven.dk er godkendt og kontrolleret af Finanstilsynet. Og når du køber en pengegave sker betalingen i samarbejde med E-Pay, Handelsbanken samt Mobilepay, som alle har stor erfaring i online betaling. Alle oplysninger sendes i krypteret. Vi sørger vi for at dine ordreoplysninger bliver gemt forsvarligt.

Ja det kan du. Det er muligt at fortryde købet frem til det tidspunkt du har valgt at give gaven. Har du fortrudt gaven kan Pengegaven indløses via hjemmesiden under ”indløs pengegave”, og så er det blot gebyret som er ”tabt”.

Pengengaven.dk er en unik måde at give en ”kontant” gave på. Du slipper for bøvlet med at skulle i banken eller i hæveautomaten for at hæve kontanter. I stedet for kan du ordne det derhjemme eller på farten.

Modtageren af gaven undgår en masse kontanter og kan nemt indsætte pengene på sin egen konto via den unikke kode. Det er nemt, hurtigt og sikkert.

Beløbet bliver trukket fra din konto, så snart du har godkendt dit køb. Herefter bliver gaven opbevaret af Pengegaven.dk indtil modtager indløser den via den unikke pengegavekode.

Når modtager har indtastet sit kontonummer og pengegavekode via pengegaven.dk, vil pengene være på kontoen i løbet af 1-2 dage.

Hvis pengegaven ikke indløses indenfor 2 år informeres gavegiveren herom. Giveren har derefter mulighed for selv at hæve pengene. Dette skal gøres senest 3 måneder efter udløbsperioden.

Ja - Den unikke kode der gives kan hæves af den, der er i besiddelsen af koden. Derfor skal du passe på din pengegave-kode præcis som var det rede penge.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tak for din tilmelding! Der skete en fejl. prøv igen senere.